Groep 1/2


Even voorstellen:
Welkom allemaal op de vernieuwde website van de PWA school. Dit is de pagina van groep 1 en 2.
Wij willen ons even voorstellen. Wij zitten in groep 2 : Melody, Navaro, Bas, Joris, Willem , Timo, Vajen, Joep, Jop, Jasmijn, Lynn, Nikita, Sofia, Luke, Sarah, Julia en Lisa. Wij zijn de kinderen van groep 1: Jean-Louis, Sebastian, Malou, Maxim, Fem, Liam, Anna-Sophie. Sjoerd, Maud, Merit en Isabeau. Onze juf is: juf Noret en een keer in de twee weken is juf Karlijn er op de maandag.

Jip en Janneke:
Elk schooljaar staat een thema centraal, dit jaar is dat Jip en Janneke. Alle kinderen hebben een Jip of Janneke op hun stoel. Op de dagritme kaarten staan afbeeldingen van Jip en Janneke en ook op de dagen van de week.
Deze eerste weken werken we ook over Jip en Janneke. We hebben een Jip of Janneke van een closetrol gemaakt, een verjaardagsplaat gemaakt met deze 2 vriendjes, we hebben er over geverfd en een eigen strook met alle dagen van de week om thuis te gebruiken.
Ook lezen we de eerste periode voor uit Jip en Janneke, spelen de verhaaltjes uit en doen allerlei taaloefeningen over Jip en Janneke zoals rijmen.

Klassen regels:
Deze eerste weken besteden we ook veel aandacht aan de regels in de school en hebben we onze eigen klassenregels opgesteld. Deze eigen regels hebben we ondertekend d.m.v een vingerafdruk. Ook is er veel aandacht voor het leren kennen van elkaar en de sociale omgang.


Kalender

22 juli -  Zomervakantie

Nieuwsbrieven

Klik hier voor de nieuwsbrieven

Klik hier voor het jaarrooster 2017-2018

Gebruikt u onze App al?

Volg onze school op uw smartphone!
De App is te downloaden in de App- en Play-Store.
1. Zoek de app: Schoolwapps
2. voer onze website: www.pwaolst.nl in
3. Kies bij inloggen voor: overslaan
het inloggen is voor het team om items op de website te plaatsen

Uit het fotoboek

IMG_7262 IMG_7260
IMG_7261 IMG_7259