Groep 3

Wij zitten in groep 3:
Bas, Jasmijn, Nikita, Luke, Jop, Melody, Lynn, Joep, Lisa, Timo, Vajèn, Navaro, Jimi, Willem, juf Bea en juf Mariëlle.

Op maandag, dinsdag en woensdag geeft juf Mariëlle aan ons les en op donderdag en vrijdag juf Bea.
We gaan dit jaar weer heel veel leren. Natuurlijk gaan we leren lezen en rekenen. Het leren lezen en rekenen doen we m.b.v. de werkboeken, computerprogramma's en allerlei lees- en rekenspelletjes. Ook leren we de cijfers te schrijven en natuurlijk het verbonden schrift. Na een aantal weken komt hier ook nog spelling bij. Eerst oefenen we dan de verschillende letters, maar al gauw schrijven we ook woorden. Vanaf januari starten we met de methode Staal voor spelling. We leren dan een aantal spellingsregels.

Op dinsdag en donderdag hebben we gym. Op dinsdag geeft juf Mariëlle de gymles, maar op donderdag krijgen we gym van juf Carine. Zij is de 'gymjuf' van onze school.

Op maandagmiddag, woensdagochtend en donderdagmiddag hebben we circuit. We gaan iedere week iets creatiefs maken (handvaardigheid, tekenen o.i.d.), maar we mogen dan ook een lees- of rekenspel uit de kast kiezen, op de computer of vrij spelen.

We gaan iedere week naar onze schoolbibliotheek om een boek te ruilen. Ook zingen we graag liedjes in de klas en kijken we naar afleveringen van Huisje Boompje Beestje. In de loop van het jaar komen er nog allerlei activiteiten bij. Hiervan zetten onze juffen regelmatig foto's op deze website.

Nieuwsbrieven

Klik hier voor de nieuwsbrieven

Klik hier voor het jaarrooster 2017-2018

Gebruikt u onze App al?

Volg onze school op uw smartphone!
De App is te downloaden in de App- en Play-Store.
1. Zoek de app: Schoolwapps
2. voer onze website: www.pwaolst.nl in
3. Kies bij inloggen voor: overslaan
het inloggen is voor het team om items op de website te plaatsen

Uit het fotoboek

20180423-_DSC0584_Scherm 20180423-_DSC0560_Scherm
20180423-_DSC0562_Scherm 20180423-_DSC0530_Scherm